Full of ENERGY!

the last one1По повод одбележување на Меѓународниот ден на старите лица 01 Октомври,  го организиравме настанот: ”Full of Energy”, со поддршка на Lions Club Kale, Град Скопје и ЈСП.
Во соработка со Домот за стари лица ”Руски” и Домот за стари лица ”Ваш Нов Дом”, беа организирани натпревари помеѓу домовите во играње пикадо и беше одржана креативна работилница во Манастирот Св. Ѓорѓија во с. Дељадровци.

Со реализација на овој настан, дадовме поддршка на кампањата Full of Life, иницирана од Велика Британија по повод одбележување на денот на старите лица.

 

 

1 2a 5 6 8 9 10 12 14 17 20 25a 27 28 29a 30 31 32 33 36 38a 42 4612046720_1687422721481018_7839490078326398291_n

Зачленете се во Здружението ДОБЛЕСТ
Change this in Theme Options
Copyright © 2019 All Rights Reserved. Designed by МакедонскиПреводи & Вебдизајн