15 години ДОМ ЖАНА-Неготино

11251386_943501629022634_3093567493792501066_nПосебна благодарност упатуваме до Dom za nega na stari lica ZANA – Negoino за поканата на 19.07.2015 година да присуствувавме на нивниот 15 ГОДИШЕН РОДЕНДЕН/ЈУБИЛЕЈ од нивно постоење и успешно работење.

Особено драго ни е што на прославата присуствуваа одговорните лица и вработените од домовите: Руски, Елисавета, Св. Петка, Ваш Нов Дом, Жана-С, Скопје…

Секој чест за забавата, говорот кој нè остави без зборови, лојалните вработени со над 10 годишно работно искуство. Ви благодариме за честа која ни ја укажавте да сме дел од овој 15 годишен јубилеј/роденден.
Браво и честитки од сè срце упатуваме на единствениот приватен дом за стари лица кој се наоѓа надвор од Скопје.

11745953_943510242355106_862000094481057859_n11751923_943513689021428_8802146721185322404_n11009106_943513135688150_4860569859226348565_n11218994_10206869066988773_7622794721160688729_n1800317_943514202354710_7335989912540136825_n11705202_943510415688422_7052960260081818715_n11701183_943512129021584_4047823299682915714_n11233779_943513695688094_766815888696380840_n

 

Зачленете се во Здружението ДОБЛЕСТ
Change this in Theme Options
Copyright © 2019 All Rights Reserved. Designed by МакедонскиПреводи & Вебдизајн