Учество на меѓународен настан

Благодарение на поканата на СОЖМ, имавме можност да учествуваме на меѓународниот FREJA форум, во кој учество земаа голем број на претставници од бизнис секторот, фондации и здруженија на граѓани од Македонија, Србија, Албанија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Шведска . Форумот FREJA се одржа од 06-08 Ноември во Приштина. Форумот се одржа по 9ти пат и овозможи размена на искуство помеѓу учесниците и панелистите.

12194621_839324959515348_8039820969220323551_o (1)887423_839324929515351_3005449100885875542_o 12182748_839325399515304_6431070037611384588_o 12183776_839324972848680_7190771991341993623_o  12195122_839325482848629_5671744581258022660_o11124222_10207609225772280_1372839700820026395_o

Зачленете се во Здружението ДОБЛЕСТ
Change this in Theme Options
Copyright © 2019 All Rights Reserved. Designed by МакедонскиПреводи & Вебдизајн