Работилница во ЈЗУ Геронтолошки Завод ”13 Ноември”

Во рамки на проектот: ”Од младите за старите”, започнат по повод Одбележување на Европскиот ден на меѓугенерациска солидарност на 30.10.2015 година го посетивме ЈЗУ Геронтолошки Завод ”13 Ноември”.  На нивните корисници им беа подарени креативни цртежи нацртани од дечињата ко го посетуваат Дневен Центар во Шуто Оризари. На работилницата присуствуваа 28 лица.

11215774_1643295052609326_9118751762566178951_nИм благодариме на вработените и корисниците за топлиот пречек и дискусијата во која земаа активно учество.

12193490_1643295055942659_4101859189361916081_n

 

Зачленете се во Здружението ДОБЛЕСТ
Change this in Theme Options
Copyright © 2019 All Rights Reserved. Designed by МакедонскиПреводи & Вебдизајн