Работилница во Резиденција Дабески

Во рамки на проектот: ”Од младите за старите”, започнат по повод Одбележување на Европскиот ден на меѓугенерациска солидарност на 29.10.2015 година го посетивме Домот за стари лица Резиденција ДАБЕСКИ.  На нивните корисници им беа подарени креативни цртежи нацртани од дечињата ко го посетуваат Дневен Центар во Шуто Оризари.

12187792_1642371509368347_3000805363043308317_n 12189550_1642371432701688_5102436519539385309_n 12191488_1642371409368357_3370400984316177007_n 12195829_1642371436035021_2779635980462962621_n 12049718_1642371439368354_3245532230876200394_n12196276_1642371546035010_4160899494194549386_n

Им се заблагодаруваме на корисниците за топлиот пречек.

Во рамки на проектот беа реализирани 6 работилници.

Зачленете се во Здружението ДОБЛЕСТ
Change this in Theme Options
Copyright © 2019 All Rights Reserved. Designed by МакедонскиПреводи & Вебдизајн