Промоција на каталог

Како да им помогнеме на оние кои нам ни помогнале

По повод одбележување на неделата за грижа на стари лица, во соработка со ЈУ Завод за социјални дејности и финансиска поддршка од ПУСЗ Елисавета, ПУСЗ Вита-Ве, ПУСЗ ЖАНА-Неготино и ПУСЗ Руски, Здружение ДОБЛЕСТ подготви каталог на тема: ”Како да им помогнеме на оние кои нам ни помогнале”.

кликни тука даго разгледаш каталогот

Динамиката за посетите и промоцијата беше следна:
26.11.2014-ПУСЗ Руски, Скопје
26.11.2014-ПУСЗ Елисавета, Скопје
27.11.2014-ПУСЗ Жана-Неготино
28.11.2014-ПУСЗ Вита-Ве, Скопје

 

Сеуште нема коментари

Испратете Коментар

Зачленете се во Здружението ДОБЛЕСТ
Change this in Theme Options
Copyright © 2019 All Rights Reserved. Designed by МакедонскиПреводи & Вебдизајн