ДОБЛЕСТ на НВО саем за волонтерство

Здружението за меѓугенерациска солидарност ”ДОБЛЕСТ” на 04.12.2015 година учествуваше на НВО саемот за волонтерство организиран од Волонтерски Центар Скопје. На овој настан 20 лица ја искористија можноста и се пријавија како нови волонтери на нашето здружение.
Со овој настан успешно го завршуваме проектот: ”Ние сме со ВАС”, поддржан од Град Скопје кој започна со реализација од м. Мај 2015 и имаше за цел формирање на ПРВАТА електронска дата база на млади лица кои имаат желба, интерес и волја за помош и поддршка на стари лица.

.12291044_1651382118467286_5905701317233098321_o 12309831_1651382058467292_62679306715025659_o12291805_1651381575134007_3023783617412977320_o12314339_1651381605134004_3201448332163959425_o  12314352_1651381565134008_2403000194488549303_o 12322472_1651381828467315_7016703476726934786_o12291795_1651394151799416_823739679911308244_o12307387_1651381238467374_2766499551100825441_o

Зачленете се во Здружението ДОБЛЕСТ
Change this in Theme Options
Copyright © 2019 All Rights Reserved. Designed by МакедонскиПреводи & Вебдизајн