Генерално Собрание 2015

 

На 05.05.2015 во Хотел Порта се одржа Генерално Собрание на Здружение на граѓани ДОБЛЕСТ.

Членовите на ДОБЛЕСТ имаа можност да ги проследат: 14700_1569402583331907_4120431173749614184_n

-годишните извештаи на здружението за 2014 година,

-предлог текстовите за формирање на Координативно тело (КТ) со претставници на домовите за стари лица

-предлог Работната програма на КТ за 2015-2019

На седницата можеа да присуствуваат сите наши досегашни и потенцијални соработници, со претходна најава на Е-mail: info@doblest.mk

Седницата беше овозможена благодарение на Сити Трејд Скопје, општествено одговорна компанија со која ја продолжуваме нашата успешна соработка.

10438317_1577668219172010_2272797196473802946_n                           11128596_10153214283794484_459040016_n

 

 

Сеуште нема коментари

Испратете Коментар

Зачленете се во Здружението ДОБЛЕСТ
Change this in Theme Options
Copyright © 2019 All Rights Reserved. Designed by МакедонскиПреводи & Вебдизајн