Годишни Извештаи Доблест 2014

Составени се годишните извештаи на Здружение ДОБЛЕСТ *Годишен извештај 2014 *Финансиски извештај 2014 Годишниот извештај за спроведени активности во 2014 година може да го погледнете на следниов линк Извештајот за финансиското работење за 2014 година може да го погледнете на следниов линк

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
Зачленете се во Здружението ДОБЛЕСТ
Change this in Theme Options
Copyright © 2019 All Rights Reserved. Designed by МакедонскиПреводи & Вебдизајн