Ни се радуваат штом ја отвориме вратата

Треба да ги посетуваме секој ден, не само кога има повод.  Мораме некои работи да ги земеме во свои раце. Од неколкуте посети на  „новите домови“ на старите лица, сфатив дека на  старите доволно им е да им ја отворите само вратата и тие се веќе среќни, радосни, на лицата им заигрува насмевка и по […]

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
писмо од еодител

Родителско писмо

ОВА Е за сите наши поддржувачи, за сите ВАС кои имате родители, за ВАС кои сте родители, за ВАС кои сте имале родители

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
Зачленете се во Здружението ДОБЛЕСТ
Change this in Theme Options
Copyright © 2019 All Rights Reserved. Designed by МакедонскиПреводи & Вебдизајн