Креативен тест за проверка на Алцхајмерова болест

  ЧЕКОР 1 Првиот чекор е цртеж на часовник. Дадете и на личноста која ја тестирате бел лист хартија и пенкало и кажете и да нацрта часовник на кој стрелките ќе покажуваат точно време пр. 11ч 40мин. ЧЕКОР 2 Вториот чекор е оценување на цртежот. 1 поен доколку се правилно распоредени бројките. 1 поен доколку […]

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Зошто ги сакаме нашите баби и дедовци

Некои од нас израснале со своите баби и дедовци, други ги гледале само кога им оделе на посета

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Однесувајте се добро спрема старите луѓе

Зафатени со желбата да созрееме, да се осознаеме самите себеси, не обрнуваме многу внимание на постарите личности кои ни значат во животот

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Утринска Песна од Мимоза

Не` дочекува убава песна, убаво испена македонска песна за Цвета. Оти и таа се вика Цвета , бабичката која најубаво пее.. А потоа следеа

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
писмо од еодител

Родителско писмо

ОВА Е за сите наши поддржувачи, за сите ВАС кои имате родители, за ВАС кои сте родители, за ВАС кои сте имале родители

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
Зачленете се во Здружението ДОБЛЕСТ
Change this in Theme Options
Copyright © 2019 All Rights Reserved. Designed by МакедонскиПреводи & Вебдизајн