Придружи се и помогни

биди волонтер

Како можете да помогнете

ДОНИРАЈТЕ

ЖИРО СМЕТКА
300 000 003 6940 87AD Komercijalna Banka Скопје

 • Станете член на нашето здружение
  АПЛИЦИРАЈТЕ
 • Придружете ни се во реализирањето на активности
 • Споделете Ваш предлог, идеа
  КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
 • Донирајте
  (колку Ви душа сака и што Ви душа сака)
  Здружение на граѓани ДОБЛЕСТ
  АД Комерцијална Банка, Скопје
  жиро сметка:300 000 003 6940 87
 • Дајте ни поддршка на социјалните мрежи ФБ, ТВИТЕР, ГУГЛ
 • Запознајте ги Вашите најблиски со нас

МИСИЈА

Мисијата на Здружението за меѓугенерациска солидарност ”ДОБЛЕСТ” е: оптимизирање на можностите за социјална сигурност и инклузивност на старите лица..

Зачленете се во Здружението ДОБЛЕСТ
Change this in Theme Options
Copyright © 2019 All Rights Reserved. Designed by МакедонскиПреводи & Вебдизајн