Како да Помогнете

Почит е нивната човечност неоптоварена од професии, титули, материјални богатства…
Радост е секое заедничко дружење со НИВ, учителите на животната мудрост.
Восхит е благодарноста и за најситните нешта, толку ситни што и човечко око не секогаш ги гледа
Авантура е секое споделување на нивните спомени со нас

”Добрината е единствената инвестиција која што секогаш се исплаќа” Хенри Дејвид Торо

Добрина е нивната прегратка со широко раширени раце и насмевка за топло добредојде
Односот кон простувањето е нивната најголема доблест
Благодарноста е секоја испеана песна и искажаната желба за повторна средба
Лавина од чувства и емоции е секој поминат заеднички миг
Еуфорија за нив е секоја средба со нивните најблиски
Среќа е незаборавот за топлината која грее од нивните души и срца
Трајна е нашата желба да ни се придружат голем број доблесни лица и да ја шириме радоста, почитта, восхитта, незаборавот, љубопитноста, добрината и благодарноста потребни за достоинствена старост на нашите баби и дедовци.

ПРИДРУЖИ СЕ

Постојат повеќе начини како да ни се придружите во борбата за подобрување на квалитетот на живот на старите лица и да станете дел од нашиот клуб на доблесни пријатели.
Придружете се, Ве очекуваме!
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

И ТИ МОЖЕШ!

и вие можете да помогнете

 


Зачленете се во Здружението ДОБЛЕСТ
Change this in Theme Options
Copyright © 2019 All Rights Reserved. Designed by МакедонскиПреводи & Вебдизајн