Однесувајте се добро спрема старите луѓе

Зафатени со желбата да созрееме, да се осознаеме самите себеси, не обрнуваме многу внимание на постарите личности кои ни значат во животот

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Утринска Песна од Мимоза

Не` дочекува убава песна, убаво испена македонска песна за Цвета. Оти и таа се вика Цвета , бабичката која најубаво пее.. А потоа следеа

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Јавен повик за членови во комисија за ревизија

Согласно член од статутот на Здружение на граѓни ДОБЛЕСТ, го распишуваме овој јавен повик за избор на членови на Комисијата за ревизија која се формира еднаш годишно.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
писмо од еодител

Родителско писмо

ОВА Е за сите наши поддржувачи, за сите ВАС кои имате родители, за ВАС кои сте родители, за ВАС кои сте имале родители

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
обука проектен процес -Валандово

Обука Валандово “ Управување со проектен циклус“

Здружението им стои на располагање на сите локални самоуправи, здруженија на граѓани и други субјекти за организирање на обука …

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
Зачленете се во Здружението ДОБЛЕСТ
Change this in Theme Options
Copyright © 2019 All Rights Reserved. Designed by МакедонскиПреводи & Вебдизајн