Годишни Извештаи Доблест 2014

Испратено во: Некатегоризирано
Тагови:

izvestaj_2014

Составени се годишните извештаи на Здружение ДОБЛЕСТ

*Годишен извештај 2014
*Финансиски извештај 2014

Годишниот извештај за спроведени активности во 2014 година може да го погледнете на следниов линк

Извештајот за финансиското работење за 2014 година може да го погледнете на следниов линк

Сеуште нема коментари

Испратете Коментар

Зачленете се во Здружението ДОБЛЕСТ
Change this in Theme Options
Copyright © 2019 All Rights Reserved. Designed by МакедонскиПреводи & Вебдизајн