Пријавете се како волонтер во ДОБЛЕСТ

Испратено во: Некатегоризирано
Тагови:

nie_smeso_vas_bigВо рамки на проектот: Ние сме со ВАС, финансиски поддржан од Град Скопје распишуваме ЈАВЕН ПОВИК за млади/невработени лица кои сакаат да помогнат на старите лица за нивно активно користење на слободното време.

Цел на проектот е поттикнување на меѓугенерациската солидарност и волонтеризмот кај помладите за грижа кон постарите лица.

За таа цел, ја креираме ПРВАТА електронска дата база на невработени млади лица во Р.Македонија кои имаат желба, интерес и волја за работа со стари лица, особено за оние кои сакаат да придонесат за зголемена социјализација на старите лица. 

Првата средба со пријавените лица ќе се одржи во м. Септември 2015 година и на истата ќе присуствуваат сите лица кои се пријавиле најдоцна до 10.09.2015 година.

Пријавените лица на распишаниот ЈАВЕН ПОВИК, ќе имаат можност за посета на домовите за стари лица и давање свој активен придонес во реализација на понатамошните активности на нашето здружение.
Заинтересираните лица треба да го пополнат следниот формулар:

  • Внесете го вашето име и презиме за да знаеме како да Ви се обратиме
  • дд/мм/гг
  • Вашата адреса и место на живеење
  • Вашата емеил адреса
  • Опишете на кратко зошто би сакале да бидете волонтер во “ДОБЛЕСТ“
  • Завршени курсеви, обуки, познавање на странски јазици и сл.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Зачленете се во Здружението ДОБЛЕСТ
Change this in Theme Options
Copyright © 2019 All Rights Reserved. Designed by МакедонскиПреводи & Вебдизајн