• Инспирирани од детската радост
 • Ние сме со ВАС!
 • Информативен ден за партнери
 • Обука за рачни ракотворби

Проекти РАЗГЛЕДАЈТЕ ГИ СИТЕ

 • Инспирирани од детската радост

  Во рамки на проектот ‘’Инспирирани од детската радост’’, финансиски поддржан од Европската Унија, во период од 5 месеци, ќе се реализираат 90 креативни работилници во установите за социјална заштита на стари лица: ПУСЗ Сончев Дом Тодоровски, ПУСЗ Св.Петка Сопиште, ПУСЗ Нана, ПУСЗ Руски Ченто, ПУСЗ Руски Кадино, ПУСЗ Дом ЖАНА Неготино, ПУСЗ Елисавета, ПУСЗ Геромедикал […]

  $0 Донирано
 • Магична еуфорија за ДОБРИНА 2015

  Периодот пред Нова Година е период на споделување на добрина, на дружење и подарување, а кога подарувањето е проследено со игра-лотарија, бинго, која го буди натпреварувачкиот дух и желбата да се биде дел од едно заедничко дружење, тогаш задоволството е огромно за сите. Благодарение на поддршката од СО АД Елем-СП Дирекција и финансиска поддршка на […]

  $0 Донирано
 • Инфо центар за стари!

  Од м. Октомври 2015 година започнуваме со кампањата: Помогни кога е најпотребно”, благодарение на поддршката од ЕВН и Томато Продукција, обезбедена со…

  $0 Донирано
 • Ние сме со ВАС!

  Здружението за меѓугенерациска солидарност ‘’ДОБЛЕСТ’’ активно работи на поттикнување на меѓугенерациската солидарност и подобрување

  $0 Донирано
 • Активности РАЗГЛЕДАЈТЕ ГИ СИТЕ

  Актуелно РАЗГЛЕДАЈТЕ ГИ СИТЕ

  Нашите Соработници

  Зачленете се во Здружението ДОБЛЕСТ
  Change this in Theme Options
  Copyright © 2019 All Rights Reserved. Designed by МакедонскиПреводи & Вебдизајн